BREEZAND OP STELTEN...

... is een jaarlijkse happening waar duizenden mensen uit de kop van Noord-Holland op af komen. Met meer dan 220 kramen en honderden verkoopmeters kunnen we stellen dat dit een van de grootste markten/braderieŽn is van Noord Holland.

De organisatie zoekt er ieder jaar naar om een braderie/markt samen te stellen waar iedereen vindt wat hij/zij zoekt en waar groot en klein zich kan vermaken. Elk jaar staan er op zondag van 11.00 tot 17.00 honderden kramen opgesteld langs de bekende Zandvaart. Natuurlijk zijn er voor jong en oud gezellige attracties en leuke demonstraties. Zo hebben we weer leuke zaken voor de kleintjes onder ons:

  • gratis schminken
  • een malle molen (draaimolen)

Voor de grotere personen onder ons zijn er:

  • oude ambachten
  • modelbotenbouw
  • gezellige zitjes langs de Zandvaart waar van alles is te krijgen van koffie tot een lekker pilsje.
Natuurlijk zal het alombekende Stuntteam ook niet ontbreken.

De kramen staan vanaf Hotel/Restaurant Bloemenlust langs de Zandvaart tot aan de kruising Zandvaart en Wijd. Spaanseweg. Deze route is wat Breezand op Stelten zo uniek maakt: gezellig en op een unieke makkelijk bereikbare plaats met voor elk wat wils zoals: Tassen, leren riemen, gereedschap, speelgoed, posters, cd's, oliebollen, een gebakken visje, tuinornamenten, etc.

Het bezoekers aantal schommelt ieder jaar rond de 22.000 personen en de toegang is natuurlijk gratis. De marktkooplieden en de organisatie hopen dan ook dat u nu ook weer in grote getale komt kijken (en kopen) in het gezelligste dorp van de kop van Noord-Holland.
De muziek zal, zoals al vele jaren worden verzorgd door Radio Tsarina.

U ziet het bloembollendorp Breezand bruist en is vol activiteiten.